Forum klasy IIa Bio-Chem - PZ2 SOMSiT Oświęcim
jestem jak najbardziej za
ps. Kuba, mogę ci pomóc z forum bo sam byłem moderatorem pare razy i jestem obecnie moderatorem jednego forum (www.bstoswiecim.fora.pl)
Możesz mnie zrobić 2-gim Adminem albo moderatorem... jak wolisz
pozdro!
Dla mnie może być
p.s. a jeśli chodzi o stronę to trzeba zmienić wygląd oraz zwiększyć objętość avataru bo 60x60 to ledwo widać...
Ostatnio edytowany przez Piter (2008-01-10 14:10:20)
durne konkursy po angielsku.. ;| ktoś sobie wyobraża jak my to zaprezentujemy..? do śpiewania się znajdzie parę obób,a reszta..? pogo.. ejj mam chyba pomysł !
bo jak w tle umieścimy pogującą psychopatyczną młodzież,to za fajnie to nie wyjdzie. ale można by wypromować to na zasadzie: koncert grupy punkowej(piosenka spoko nawet..) i pogo pod sceną.. skołuje się gitary.. z perkusją będzie lipa.. ale ja sama mam elektrtyka, z powodzeniem jednego jeszcze załatwie,bas też spokojnie.. hmn..
tylko ta scena.. sie pomyśli sie.
PROSZĘ O UŻYWANIE OPCJI EDYTUJ A NIE PISANIE JEDNEGO POSTA POD DRUGIM/ Ropson
a co to za różnica jeden post czy dwa posty... ??
Jest różnica... bo od tego żeby nie pisać jednego pod drugim jest opcja EDYTUJ, no i staraj się pisać na temat... bo to co tu napisalas to nie jest (a moja funkcja admina/modera opiera się właśnie na tym, żeby takich żeczy pilnować, żeby syfu na forum nie było, bo potem się to nie przyjemnie czyta) /Ropson